۳۰ مرداد ۱۴۰۲، ۰:۰۳

طی مراسمی در مسجد جمکران رونمایی می شود؛

۲ تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب های شهید «مصطفی صدرزاده»

۲ تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب های شهید «مصطفی صدرزاده»

قم- پانزدهمین پاسداشت «ادبیات جهاد و مقاومت» همراه با انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب‌های «اسم تو مصطفاست» و «سرباز روز نهم» در مسجد مقدس جمکران برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با روز جهانی مسجد صبح روز دوشنبه ۳۰ مردادماه «اولین آئین ملی تکریم فعالان مساجد» با عنوان «مثل مصطفی» و همچنین «پانزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت» با حضور ۳۰۰۰ نفر از خادمین و دست‌اندرکاران مساجد نمونه سراسر کشور و همچنین مسئولین کشوری و لشکری در مسجد مقدس جمکران برگزار می‌شود.

قرار است سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور با سفر به شهر مقدس قم و حضور در مسجد مقدس جمکران در این مراسم حضور یابد و سخنرانی کند.

رونمایی از تقریظ مقام معظم رهبری بر ۲ کتاب با موضوع شهید والامقام مدافع حرم مصطفی صدرزاده به نام‌های «اسم تو مصطفاست» و «سرباز روز نهم» ز جمله برنامه‌های این مراسم است.

کتاب «سرباز روز نهم» روایتی از زندگی و زمانه شهید مصطفی صدرزاده در ۶۳۲ صفحه است که توسط انتشارات راه‌یار منتشر شده و «اسم تو مصطفاست» زندگینامه داستانی این شهید مدافع حرم به روایت همسر شهید است که به قلم خانم راضیه تجار نوشته و توسط انتشارات روایت فتح در ۲۷۲ صفحه منتشر شده است.

این مراسم به توسط مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی و سازمان بسیج مستضعفین برگزار می‌شود.

رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانات سی و چهارمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره)، مسجدها و هیأت‌های سراسر کشور را از جمله هزاران هسته مقاومت دانستند و بیان کردند: برخاستن یک جوان نورانی و شخصیت منور مانند شهید صدرزاده از یک روستا در اطراف شهریار را امیدآفرین خوانده و گفتند: ما از این مصطفی‌های صدرزاده در سراسر کشور بسیار داریم و اینها همه امید بخش است.

۲تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب های شهید«مصطفی صدرزاده»

جوان تو دل برویی که حاج قاسم عاشقش بود

سید مصطفی صدرزاده در ۱۹ شهریور سال ۱۳۶۵ در شهر تاریخی شوشتر استان خوزستان به دنیا آمد که در سن ۱۱ سالگی همراه با خانواده به مازندران عزیمت کرد و پس از دو سال در شهریار استان تهران سکونت یافت.

این شهید مدافع حرم که محور فعالیت‌های فرهنگی او در مسجد و پایگاه بسیج بود، سال ۸۷ وارد حوزه علمیه امام جعفر صادق (ع) شد و بعد از ۴ سال تحصیل در حوزه، در رشته ادیان و عرفان دانشگاه آزاد اسلامی تهران مرکز مشغول به تحصیل شد.

او در سال ۹۲ برای اعزام به سوریه و دفاع از حرم عقیله بنی هاشم، به دلیل آنکه نتوانسته بوده به عنوان ایرانی به سوریه برود؛ ماهیت خود را تغییر داد و به عنوان یک افغانستانی همراه با دیگر رزمندگان لشکر فاطمیون اعزام شد و خودش می‌گفت، شناسنامه افغانستانی درست کرده بودم و زبان افغانی را تمرین کرده و به خوبی حرف می‌زدم و کمتر کسی به این موضوع شک کرده بود و بعدها همرزمانش در جبهه سوریه او را به نام «سید ابراهیم» صدا می‌زدند.

این شهید مدافع حرم در لشکر فاطمیون گردانی را به نام «عمار» تشکیل داد و روز قبل از شهادتش به جانشینی تیپ لشکر فاطمیون منصوب شده بود.

۲تقریظ رهبر انقلاب بر کتاب های شهید«مصطفی صدرزاده»

حاج قاسم در وصف شهید صدرزاده می‌گوید «یک جوان تو دل برویی بود، آدم لذت می‌برد نگاهش کند؛ من واقعاً عاشقش بودم. آن وقت این جوان چون ما راهش نمی‌دادیم بیاید اینجا رفته بود مشهد در قالب فاطمیون به اسم افغانستانی خودش را ثبت نام کرده بود تا به اینجا برسد، زرنگ به این می‌گویند!»

سید مصطفی صدرزاده در یکم آبان ماه ۱۳۹۴، مطابق با تاسوعای حسینی، در عملیات محرم، در درگیری با تروریست‌های تکفیری داعش در حومه حلب، بر اثر اصابت گلوله تک‌تیراندازهای دشمن مجروح شد و سپس به شهادت رسید و این در حالی بود که روز و نحوه شهادتش را پیش بینی کرده بود.

سید ابراهیم شش روز بعد از شهادت و بازگشت به میهن اسلامی، در گلزار شهدای بهشت رضوان واقع در شهرستان شهریار، تشییع و خاکسپاری شد.

در فرازی از وصیتنامه این شهید آمده: «شکر بی‌پایان خدایی را که محبت شهدا و امام شهدا را در دلم انداخت و به بنده توفیق داد تا در بسیج خادم باشم. خدایا از تو ممنونم بی‌اندازه که در دل ما محبت سید علی‌خامنه‌ای را انداختی تا بیاموزد درس ایستادگی را درس اینکه یزیدهای دوران را بشناسیم و جلوی آنها سر خم نکنیم. از تمام دوستان و آشنایان در ابتدای وصیت‌نامه خویش تقاضا دارم به فرامین مقام معظم رهبری گوش دهند تا گمراه نشوند. زیرا ایشان بهترین دوست شناس و دشمن شناس است.»

در بخش دیگری از این وصیتنامه می‌خوانیم: «بی‌بی زینب آن زمانی که شما در شام غریب بودید گذشت دیگر به احدی اجازه نمی‌دهیم به شما و به سلاله حسین (ع) بی‌احترامی کند. دیگر دوران مظلومیت شیعه تمام شده. بی‌بی‌جان انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم بی‌بی عزیزم مرا قاسم خطاب کن مرا قاسم خطاب کن روی خون ناقابل من هم حساب کن»

کد خبر 5866475

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha